Seg dag

Heej! Sjukt seg dag i skolan. Måndagar och Torsdagar är nog värst. Idag efter skolan har jag inte gjort så mycket mer än att plugga och fixa på mitt rum. Är lååångt ifrån klar med rummet. Har lite läxor kvar också..

Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet i vardagsrummet, sen ska jag nog gå och lägga mig i sängen och kolla tv där :)

Puss!

Före-efter-bilder?

Ska försöka ta lite ¨före-efter-bilder¨ på mitt rum. Just nu är de kaos så de får bli ¨före¨ bilderna :D

Brukar ha typ ljusa grejer på sommaren o lite mer orientaliskt på vintern, förra vintern/hösten var mitt rum sjuukt mysigt!

Plugg & städ

Det gick jättebra att döma matcherna idag! Nåt jag skulle kunna göra igen faktiskt. Det var rätt kul :)

Det jag har gjort sen jag kom hem är att plugga oc rensa min bokhylla lite. Tro mig, de behövs.  Aja ska nog duscha snart sen mer plugg..

Hörs imrn!

Vill ha!


uuuut

Drog ut med Rebecca och Andréa. träffade Felix, Vasse, och nåra till. Behövde komma ut lite kände jag hah. De va kul i alla fall! Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp klockan typ åtta imorgon.
Ska ju döma matcher så jag drar dit tidigare och kollar på klara först hahaha.


Typ såhär såg man ut idag(;

from today

Här kommer de jag köpte idag:


Köpte ringer, före...efter :) Målade den i mitten svart.. Från lindex


Örhängen, jc


Halsband, Lindex


Två baströjor, H&M

Stan

Tja ;)
Vi förlorade matchen igår..Men jag är ändå nöjd med min insats!

Drog upp på stan vid tovl idag med min kära mor. Vi gick runt lite. Köpte två baströjor på H&M, och lite smycken från lindex. Vi käkade på statshörnan, supergott som vanligt. Var sjukt mycket folk på stan idag. Träffade asmycket släktingar haha. Min lilla kusin(eller ahh, 4år tror jag) tog hål i öronen idag och jag hade lovat henne att jag skulle köpa öörhängen, såå de köpte jag till henne med. Sen hittade jag ett par sjukt snygga skor på Åhlens men dem var slut i min storlek...Fan, men ska åka till uppsala och kolla snart.

Lägger upp bilder på dagens köp senare :)

Match

Kom nyss hem från skolan. Brandlarmet gick på gymnastiken, kören sög och bea gjorde bort sig. annars har väl inte så myckety hänt? Haha. Ska snart käka nåt sne vid halv 5 är de samling på Fanna IP, därefter bär de av till Bälinge för match(tror jag?).

Tagga :D

Halv 8?

Hörde nåt skramla, tänkte att de va pappa. Klockan va tjugo i 8 så ja fick lite bråttom. Sen hör jag kaffemaskinen sättas på, och det är bara mamma som dricker kaffa på morgonen typ. Mamma går ju upp halv 7 för att hon ska jobba. Så gick ja ner, då fråga hon varför jag va vaken. Så kollade ja på klockan o den va halv sju istället för halv 8.......

stackars folk som går upp så tidigt varje dag!

Soooft

Skoladagen har varit hyfsat bra, nåra dryga lektioner bara. Musik o slöjd va nog de roligaste. Har börjat sticka ett par lovikka vantar nu, baaara för att man får mvg om de blir bra,haha. Efter skolan drog ja hem o käkade lite sen iväg till träningen. Träningen idag var superrolig! Blir troligtvis match imrn. Ska snart duscha :)

Är nervös inför söndag

Fan va skönt med Fredag imorgon! Dagarna går så sjukt fort. Men är redan trött på skolan, känns inte som om vi haft över två månaders lov haha.


Mina naglar har blivit fett långa :D

Träning

hinner inte skriva så mycket nu, träning. Hörs!


Mupp bild. Fett sexiga kläder!

suug

Sug väder...Dagen har inte varit speciell på nåt vis, den söög. Angelica bli frisk. NUUUU!!

nu ska ja plugga, hej!

Jeans

Hej hej :)
Dagen började med...kommer inte ihåg. Men jag har hunnit haft No, Engelska, Bild och matte idag(mer kommer ja inte ihåg).
Efter skolan blev det stan med älskling Angelica, spöregnade. När vi va halvvägs till stan började de åska som fan. Skulle köpa en klocka på guldfynd men den var slut...Köpte ett par jeans på H&M, fick ta barn storlek 160..lite för stora. Aja de är väl bra att man kan ha barnjeans eftersom de blir billigare? Mohhaa
Sen blev det träning som gick bra. Ska kanske döma 5manna matcher på söndag, kommer ju gå bra. Eller? Haha jag har inte gått dommarkurs så ja får väl fråga nåra x)

Nu blir de fångarna på fortet, kyss!

god morgon!

god morgon. Sitter och ¨käkar¨ frukost. Egentligen är de ju bara en blandning mellan mjölk och kaffe som jag dricker 24/7. Snart blir de skolan, tjarååå!


sista inlägget!

Ska nog ta och kolla Liverpool matchen nu. Imrn blir det troligtvis stan med Angelica efter skolan. Senare på kvällen blir det träning, puss och god natt :)

Dagens outfit

Dagen har faktiskt varit helt okeey, har blivit jävligt mycket skratt haha. Efter skolan mötte jag mamma så hade vi sällskap hem. Nu sitter jag och jobbar matte + pluggar på engelska glosor. Fick typ 20 glosor tills på torsdag, hur orkar dem?

Får se om man drar ut ikväll..

Lägger ut en bild på dagens outfit :)



Haha fuckfejs

School

Nu blir de skola, see yah bitches!

syssling

Senare hämtade vi upp mina sysslingar Adai och Lukas. Lukas är från Tyskland, åker hem dit snart igen, kommer inte träffa honom på jättelänge :(


Lukas, jag och Adai :)


Akademiska

Kom nyss hem från Akademiska med Ebba. Vi hälsade på Viktoria som börjar bli liiite bättre. Var inte där så länge dock för hon var trött och ville sova. Efter det åkte vi med Vickans pappa hem så vi slapp gå vilse på akademiska som är sjukt stort...Nu ska jag nog käka nåt :)


Facelook...

..eller vad det heter? Så här ser man ut ikväll då :)


Vinst

Vi vann matchen igår, bra spelat tjejer! Nu går det uppåt igen.

Vaknade vi tolv idag haha. Fram till klockan sju ska jag göra ingenting, kul va?
Klockan sju bär det iaf iväg till Lollo Granholm för att fira DM segern med laget ;)

Vad händer ikväll ?

In love


Hoppas kunna beställa dem åt höger snart ( jo, ja vet att linn nyss hade dem på sin blogg)

System

Alla verkar vilja ha en system kamera. Utom jag. Fyfaan, då måste man ju va jätterädd om den o det är ja inte så duktig på...Den skulle gå sönder direkt om ja hade den..Har hellre en bra digital kamera faktiskt, mycket smidigare. Pappa tycker inte att jag ska köpa en ny mobil för att jag tappar min hela tiden, HAHA fail.
Jag har två stycken digitalkameror nu som ja använder funker perfekt ;)

Match

Gånsta sög inte lika mkt som ja trott. Det var väl rätt kul ändå, hoppas våran klass vinner igen haha. Efter skolan var jag med Angelica en stund, sen dissa hon mig för Måns..Haha. Ikväll ska ja kolla på Fanna f95 - Fanna f96 ´s match på fanna IP halv 7, alla kommer och kollar! Annars har jag inget planerat inför kvällen. Ska ringa min syssling snart, hoppas han kan sova här ikväll!

Idag har jag varit helt ofixad :)


HUBBA BUBBA (L)


Ssssnygg. Not

Träning

Ännu en skoldag avklarad. Fast ja drog ju hem efter lunch,, haade sjukt ont i ryggen. När ja kom hem sov ja i typ en timme o nu är man fett seg. Ska snart byta om, sen blir det träning. Ska faktiskt bli skönt att träna :)


Btw så syns knappt min bula längre, wiho!





Mysko

Tänkte på en grej. Inatt vid halv två vaknade jag, hade sovit  max en timme. Jag började skaka och gråta som... ja vet inte vad. Gick in till mamma, hon fick komma o lugna ner mig. Tog en huvudvärkstablett och somnade om efter en lååång stund. Jag hade sagt till mamma när hon kom in och frågade vad det va typ ¨Det känns som om ja är typ orolig, som om nåt har hänt eller kommer hända¨. Sen när vi kom till skolan fick vi rade på att Ebba och Viktoria krockat, och jag visste ingenting om det innan. Skumt..

Jag tycker det var lite läskigt men det är inte första gången nåt liknande händer.

Dusch

Duschade nyss,  skönt. Nu ska jag ringa Ebba och prata med henne en stund :)


Krya!

Jaa, kanske är dags för uppdatering? Jag ska försöka bli bättre på de..

Första skoldagen idag, seg som fan! Har inte gjort nåt speciellt. Information + bränboll med nya sexorna, inge speciellt. Skoldagen slutade med en bula i pannan. Stängde dörren till toaletten när angelica va där inne så råkade hon smälla upp den i fejjan på mig, lyckat! Jag och angelica är så grymma :)

Sen vill ja också säga krya på er till Ebba och Viktoria, stackarna krockade :(


<3!

Kyss

Nytt

De ja köpte igår i Uppsala:


Byxor: Gina Tricot
Linne: Monki
Armband: H&M
Örhängen: Jc


Örhängen: Gina Tricot


Bytte den vita skjortan ja köpte i Göteborg mot en likadan i den här färgen :)


Tights: Lindex


Volang bh: Lindex
Köpte en till där fast den har ja inte kort på..

De va allt tror ja :)

Hade superkul igår! Stan med kusin, sen vid sex hjälpte vi till på Gina Tricot, det är skitkul!
Sen sov kusin kvar och idag drog vi upp på stan en stund ;)

Nytt

De ja köpte igår i Uppsala:


Byxor: Gina Tricot
Linne: Monki
Armband: H&M
Örhängen: Jc


Örhängen: Gina Tricot


Bytte den vita skjortan ja köpte i Göteborg mot en likadan i den här färgen :)


Tights: Lindex


Volang bh: Lindex
Köpte en till där fast den har ja inte kort på..

De va allt tror ja :)

Hade superkul igår! Stan med kusin, sen vid sex hjälpte vi till på Gina Tricot, det är skitkul!
Sen sov kusin kvar och idag drog vi upp på stan en stund ;)

Regn, regn och mera regn

Pissvädeeer va ledsen man blir..Skulle på måndagskväll ikväll för att höra bea och corny sjunga, men ja pallar inte sitta där om de regnar.

svar på en kommentar: jaa de e klart ja fattar dem skär sig för att dem vill ha ont men ja fattar inte hur dem kan för de gör sjuuukt ont-.-

ingen rubrik

Tänkte på en grej..De gör ju sjukt j*vla ont att skära sig på benen. Då undrar ja hur faaaan emos kan cutta sig själva? Skulle döööööööö av smärta...

Nu blir de film med mor o far, kyss! :)

trääning

Fan va tråkig dag! Man orkar liksom inte göra någonting..Sitter och väntar tills klockan ska bli sex så jag kan byta om, sen blir de träning. Efter de blir de filmkväll med mor i far! Undrar vilken film de blir då (:

Haha alla som har tråkigt borde gå in på www.felsms.com sjukt rolig sida!

Aj!

God morgon :) Kanske lite sent o säga de nu men ja vaknade ju nyss. Duschade direkt, och lyckades skära mig i knävecket. Pappa fick komma upp och sätta på plåster för jag nådde inte. Sved som fan, gjorde fett ont :(

Nu ska ja käka frukost sen vet ja inte!

Vita?

Satt och spelade med mamma, då plingade de på dörren..Där stod Anna och Ida hahaah. Dem kom till mig för ja orkade inte dra upp på stan. Vi spelade lite o målade naglarna. Annas föräldrar har käkat på vita elefanten idag, ida o hennes pappa ska käka där, och pappa är och hämtar mat till oss där? Är de nån vita elefanten dag idag eller? :o

Hoppas de slutar regna snart så ja kan dra ut ikväll!


omg

Nån som flyttar till italien med mig?
Dem slutar skolan 15 juni, börjar 15 september.
Dem börjar 8 på morgonen och slutar kl 13, soft?

Nu pratar ja alltså om såna i min ålder. Yes, jag är avundsjuk!


hmmm..?

Funderar på att köpa den här jackan.



Ska dock vänta ett tag fall att de kommer finare, är rädd för att jackan inte är lika fin irl... Affärerna har ju redan börjat ta in höstkollektionerna, äntligen! Kläderna på hösten är så mycket finare :)

?

Heej :) Fan va lat man är..Idag har ja gjort absolut ingenting typ haha. Skulle rensa lite på mitt rum. Har så mkt onödigt. Men de orkar ja inte, så de blev tv och datorn som vanligt.

snart börjar skolan också, det orkar jag verkligen inte just nu!

Får se va som händer idag då, puss!

Oops

Förlåt för dålig uppdatering men har liksom inte haft lust att skriva nåt..Dem senaste dagarna har ja mest slappat och gjort ingenting. Jag och angelica kollade film i förrgår(hon sov såklartkvar också). Ena hette typ ¨NODO¨ eller nåt och den andra va nån relativt ny med Jackie Chan.


Han som gjort den här har också gjort en av mina favorit filmer ¨Barnhemmet¨.


Skön film!

<3

Ny favorit!


RSS 2.0