Klar..nästan

Seg dag. såklart, det är ju måndag..Somsagt gick provet åt helvete. Engelskan gick super tack o lov o matten gick lite mindra bra, vi fick någon cp uppgift som typ ingen förstod. Lucian gick inte heller bra eftersom vissa höll på och löjla sig. Vid sex-sju kom jag igång med engelskagrejen, skrev ungefär en a4 o nu ska jag bara översätta allt till engelska. Har bara översatt en halv sida typ. sjukt mycket i skolan nu, man orkar liksom inte med men det är väl bara göra så gott man kan och hoppas på det bästa?

Nu ska jag lägga mig i sängen, glo tv och bara ta det lugnt. Sov så gott raringar♥


Med smink


Utan smink

Värdelöst prov

Hello :)
Dagen började med musik och lagråd. Sen fick vi tillbaka våra musikprov, mvg på det *stolt*. Efter lunch blev det no prov, som gick åt helvete..Usch o fy. Om fem minuter slutar NOn o då blir det typ engelska tror jag. Tre timmar tills vi slutar, palla.

Det var allt från mig, peace out.

Nytt..



Lite av det jag köpt i helgen :)


Helgen

Lördag: Var med pappa i uppsala, fixade hans skyltfönster lite och gick på stan. Hittade även en grej jag ska ha på nyår, skönt att ha det avklarat! Vid sex kom Angelica, Klara, Frida och för tillfället handikappade Rebecca. Vi badade(alla utom Rebecca) och käkade tacos. Sedan gick vi upp till stan och träffade nåra o efter det hem till Rebecca med dem. Vid kvart över tolv gick jag och Angie till stan o käka strips, träffade lite människor där. Sen åkte vi hem o pratade/satt vid datorn tills typ halv tre.

Idag vaknade jag först vid typ åtta sen vid halv tolv. Då blev det stan med Angelica mamma o pappa, trodde det skulle va mer folk men det söööög. Vid sex kom min kusin och min farbror och kollade fotboll, sen blev det käk, är fortfarande mätt? Efter det blev det bad med Gabriel(kusin). Det var faktiskt rätt skönt, men sjuuuukt kallt att gå upp. Nu ska jag plugga lite sen sova.

Hoppas alla haft en trevlig helg!


Ball bild ;)


Finast enligt mig






Miley Cyrus, Shakira & Katy Perry är enligt mig dem tre finaste kända kvinnorna!


My day

Slutade skolan halv tre idag, sjukt dryg dag. eller det var ju egentligen bara sista lektionen. No, måste göra en "uppsats" till på måndag, ÖVER HELGEN. Hur tänker dem nu? Usch va drygt! Efter skolan blev det donken med morfar, gött. Vid fem ska jag hem till min Klara och baka pepparkakshus, ska försöka ta bilder. Trevlig helg btw, see you later ♥

Funkar inte att lägga upp bilder nu igen-.-

Klar

Dagen har varit helt okeey. Först engelska som gick sämst sen musik. Efter det lunch, svenska utan lärare, en kvarts språk, lucia, 5min samhäll(so) utan lärare och slöjd. Rätt skön dag faktiskt. Har typ inte jobbat nånting haha! Blev klar med vantarna också btw.

Sen jag kom hem har jag typ bara julpyntat med mamma inför advent. Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma,
puss ♥



Bild som jag lovat.


God morgon

God morgon! Vaknade  för en halvtimme sen o kom på att jag tappade min mobil bakom sängen igår, smart. Så det första jag gjorde var att flytta ut sängen och ta fram min mobil. Sen blev de fix o nu "frukost" kom inte på nåt o äta så det fick bli ett glas juice och pepparkakor, funkar för mig! Snart blir det skolan, helt vanlig dag idag tror jag, förutom lucia då.  Förhoppningsvis så blir mina vantar klara i slöjden, kan visa bild senare då.


Till Hans

Här kommer "specialhälsningen" till dig Hans :)

Skulle ha lagt in en bild jag tagit men det funkar ju inte...
Ses imorgon!

Hellooo

Oj  vad mycket det blev igår, hann inte skriva nåt. Först skola som gick bra sen hem och vila, va sjukt trött och mådde inte så bra. Sen på kvällen blev det westerlundska för informationskväll, åkte och handlade efter det. Kom hem strax innan nio då blev det desperata hemmafruar, o efter det cougar town. Sen direkt hopp in i duschen plus lite plugg, sen va de ju dags att sova? Sjukt fort dagen gick!

Idag mådde jag bättre när jag vaknade, tack o lov! Vi hade lego prov på tekniken, gick väl helt okeey. Efter lunch var allt som vanligt, hoppade idrotten idag eftersom jag mått dåligt.

På lördag ska jag slänga mig i snö i bikini och ta kort, ser fram emot det. Hoppar i jacuzzin direkt efter det, varmt och skönt! Haha :)

Går tyvärr inte att ladda upp bilder-.-

Kärlek till dig!


Shoes ♥


Dem här får gärna flytta in i min garderob!

Värdelös måndag

Usch va seg dag. Vaknade täppt i näsan, illamående och ont i halsen. Kändes värt att gå upp! Men gick till skolan i alla fall. Förmiddagen va skön, har ju typ bara musik och värdegrund. Efter lunch va de No, engelska, matte & språk. Drygt som tusan va det. Drog till min mammas farmor efter skolan och va där med mamma typ en timme. Har inte gjort något speciellt idag, vem orkar en måndag?


Bild från i lördags

Day 2,3 & 4

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

"Day 2"

Måste nog säga att det var Martin. Hösten/vintern 2008

"Day 3"

Min mamma heter Susanne och min pappa Jakob. Pappa är syrian, född i Istanbul. Kom till Sverige när han var tre typ. Min mamma är nästan helsvensk, lite finsk. Född i Sverige. Pappa är skomakare och mamma jobbar på ålderdomshem.

"Day 4"

Jag har inte ätit något idag haha.

På önskelistan

Så sjukt snygg sko! Finns på nelly.com i supermånga fina färger.

Hoppsan

Hoppsan. Har knappt varit hemma något igår och idag. Igår efter skolan drog jag till min farmor som bor där i närheten. Hälften av alla mina småkusiner va där så jag fick leka med dem..Love mina kusiner! Sen vid nio blev det harry potter med pappa och kusin. Tycker inte den va så bra faktiskt, rätt tråkig.

Idag åkte jag med pappa till uppsala. Har köpt alla julklappar, utom en tror jag. När vi kom tillbaks till Enköping åkte vi till Rebeccaa för att hjälpa dem med en grej, sen åkte vi hem så jag kunde fixa mig lite. Strax efter sex drog vi till fanna föra att fira min lilla kusin som fyller fyra, vid åtta skjutsade pappa mig till Elin där lite folk var. Vi gick ut och hade snöbollskrig fast jag va inte med, hatar snöbollar! Det va väl typ allt tror jag?


Mars 2009, vill tillbaks..


Day 1

Snor den här från kimia då..
Kimias blogg: 
 
 www.murderyourtv.blogspot.com


Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Börjar med "day 1"

Som alla säkert vet heter jag Emelie Rosendahl & bor i en liten skitstad kallad Enköping där alla vet allt om alla. Går i Västerleden. Fyller år 15 februari, är femton just nu.  Min absolut bästa vän heter Klara Jakobsson. Sen har jag en hel del andra nära vänner. På fritiden spelar jag fotboll, umgås med vänner och pluggar(så lite som möjligt). Min mamma är svensk och liiite finsk, min pappa är syrian. Snackar svenska, engelska, lite spanska och förstår lite syrianska. Jag kan spela piano, lite trummor och håller just nu på att lära mig lite bas. Jag är oftast glad med sämst humor, skrattar åt det mesta. Om jag blir riktigt arg kan jag få världens ryck, så passa er ;) Jag har inga syskon vilket är skööönt! Har lätt att prata med folk och är oftast inte ett dugg blyg. Glasögon har jag också, men använder dem inte särskilt ofta.. Nu vet ni lite mer om mig, fortsätter imrn

Puss♥

"God" morgon

Fryser, är trött...HUR SKA DENNA DAG GÅ?!

Skönt

I was wrong. Det blir ju bara varmare och varmare? Det var skönt att träna men det gick sämst, och då menar jag verkligen sämst. Frös inte ett dugg, snarare tvärt om. Ska snart upp och duscha sen blir det plugg, usch fy blä! Sov gott raringar


Ute träning

Gud vad fort dagen gick! Började med lucis, som gick rätt bra. Sen på tekniken(halvklass) forsatte vi bygga med lego. Tror vi ska ha nåt lego prov nästa vecka? Skumt..Här även nåt till prov nästa vecka, tror jag? Har prov på fredag också. Blir plugg idag när jag kommer hem och imorgon. Usch för plugg. Hade glömt gympakläder så det blev ingen gymnastik för mig.

Käkade nyss en Billy's pizza, nu sitter jag och tar det lugnt innan träningen bara. Har träning halv åtta. Ute. Just nu är det -3.5 grader ute, och det kommer säkert bli kallare. Men ändå skönt med träning ju.


Här får ni en bild på min fina Bamse, och den spotify listan jag lyssnar
på mest, massa random låtar som väcker minnen! ----> fucked up..


Dagens citat

"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död"
                              
                                                  -okänd
                             


Klara min underbara

Sitter och väntar på Klara som är på väg hit. När hon kommer blir det lite tjejsnack och plugg. Stackarn går från st:ilian..Åt nyss lite, va ashungrig! Dagen idag har varit normal, inget speciellt med den. Är så trött, tror inte jag är ensam om det..



Hmm..vad passar jag bäst i?

Dammsuga?

Snart klar med mitt rum!! Har dammat och ska snart dammsuga*stolt*. Gör typ aldrig det, det får stackars mamma göra..Men tar en paus nu och kollar Top model 14. Första lucia träningen idag gick super för att vara första gången. Killar från luciarepet, om ni läser det här: Grymt jobbat ;)


Snyggt peppe o rebecca ;)

Dusch

Gud vad skönt de är att duscha! Speciellt nu när mitt hår inte färgar av sig på handduken längre. Filmen var jättebra, ingen aning om vad den heter men jennifer lopez(stavas hon så?) var med iaf. Har rensta mitt rum i typ 2 timmar också, men är absolut inte klar. Kommer ta hela veckan typ..Så typiskt mig att börja på något och inte orkar forsätta.

Sjukt segt med måndag imorgon. Blir plugg till No prov efter skolan imorgon. Usch vad jobbigt med skola.
Ska bli så skönt med träning på Onsdag.


Bild från igår, tror vi va tio pers i den sängen som max. Säger bara en sak..
TRÅNGT!


Bilder funkar igen!

Har precis käkat mat från statshörnan, gott. Vi orkade inte käka där så vi hämtade hem istället. Snart blir det film med mamma och pappa. Helgen har varit rolig. På fredagen blev det film hos Rebecca med massor, kommer dock inte ihåg vilken? Lördagen blev det också film med nåra hos Rebecca, saw 6. Fyfan vad värdelös och äcklig film! Första saw filmen jag sätt. Sov hos Rebecca, kom hem idag. Tack för helgen alla som var med :)

Imorgon blir det skola igen då, värdelöst.

Dem som gör skräckfilmer måste ju va psykfall? Vem fan kommer på att en människa ska springa runt och döda massa människor? Eller att det ska va någon jävla pandemi där alla blir zombies? Skumt..


Nu funkar det att lägga upp bilder igen!
Bild från igår.

Visste du att..

..jag samlar på Nicholas Cage filmer?
Tror jag har 20stycken nu, han är en gryym skådespelare!


Några av filmerna jag har.

Eric

Tänkte på en grej..Eric Saade, sjukt snygg! MEN killen kan inte sjunga. Det låter verkligen inte bra. Har bara hört en av hans låtar typ, manboy, och där sjunger han inte bra. Är jag den ända som tycker det?


Fundering..

Varför säger man pussgurka och inte typ pusstomat eller pusslök :o

Nån som vet varför?

Redan åtta?

Oj är klockan redan typ åtta? Slutade fyra idag, musikprovet gick bättre än väntat och resten av skoldagen gick super! Har jobbat matte och kollat lite i olika tidningar sen jag kom hem haha. Jobber före nu i matten så jag slipper jobba på lektionerna, soft. Har också lyckats(nästan..) gör makaroner! Blev makaroner och kalkon till kvällsmat, gott.
Imorgon ska jag till Westerlundska och gå där en dag, läskigt. Aja wish me good luck! Så jävla skönt med Fredag imorgon, sjukt fort tiden går.
Oj är klockan redan typ åtta? Slutade fyra idag, musikprovet gick bättre än väntat och resten av skoldagen gick super! Har jobbat matte och kollat lite i olika tidningar sen jag kom hem haha. Jobber före nu i matten så jag slipper jobba på lektionerna, soft. Har också lyckats(nästan..) gör makaroner! Blev makaroner och kalkon till kvällsmat, gott.
Imorgon ska jag till Westerlundska och gå där en dag, läskigt. Aja wish me good luck! Så jävla skönt med Fredag imorgon, sjukt fort tiden går.
Måste bara säga att ni ska checka min älskling Angelicas blogg.
Den hittar ni här
kyss ♥

dagens outfit

mössan är från H&M
ciao ♥

it´s meee


Snow

Det är något skumt med min dator så det går inte att ladda upp bilder..Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik. Ska forsätta plugga inför provet imorgon det kommer gå sämst. Är sjukt hungrig så ska äta nåt. Usch vad jag hatar snö när det är skola. Ska hålla mig borta från snöbollar i år!

+ med snö
Mysigt att sitta inne och kolla film
Julkänsla

- med snö
Man blir blöt
Alla mular en
Svårt att cykla till skolan
Kallt
Slask

Skriver kanske senare, puss ♥

gästinlägg

Angelica här som vanligt, men försöker fixa emelies design igen, så tryck på F5 om du inte ser ändringarna och sånt!
Bara jag får nya bilder av emelie så fixar jag headern också, för ingen av oss ser ut så där idag och denna gång ska det bara vara på henne (y)
see yah ♥

Hollywoodfruar

Känns som söndag eftersom jag inte va i skolan idag. För er som inte vet är min pappa skomakare..Sjukt trött efter helgen. Kom hem vid åtta och kollade Top model. Sen blev de duschen och nu hollywood fruarna. Funderar på att kolla sex and the city 2 istället. Imorgon är det tydligen prov, hade glömt bort det totalt..Aja de får gå som de går. Sov gott :) haha

Cola, kaffe, tuggummi

Gud vad trött man är..Vi åt på nån jättemysig restaurang igår, jätte trevlig personal och god mat. Mysigt var de där inne också. Tror den hette "Bullit", skumt namn! Kom "hem" vid elva och somna typ tolv. Käkade frukost vid 9, älskar hotell frukost! Idag har jag inte gjort så jätteycket, mst latat mig. Käkade kebab på jallajalla. God mat men var inte så sugen på mat just då. Har sprungit runt lite på stan med mamma idag också. Får se vart vi äter ikväll men det lär bli en tidig kväll för mig. Är ledig från skolan imorgon. Ska ju vara med hos pappa på premiären.

Känns som om jag tuggar tuggummi typ hela tiden, känns som om jag dricker cola och kaffe hela tiden också. "Wiener melange" är en favorit, det är typ kaffe och choklad blandat, supergott!

Det var väl allt från mig, hoppas ni har de bra :)


Hittade en gammal bild på min minsta katt, tussan ♥

Värt inlägg

Men nu vet ni att jag lever iaf. Sitter hemma hos Bella som tack o lov har dator! Ska kanske käka frukost nu(är inte så hungrig..) sen blir de in till stan för att hjälpa pappa.

Trevlig helg ;)

Mohaha

Den hemliga saken gick superbra, bara några som vet vad de är. Sitter nu på pappas jobb medans han är borta i den nya lokalen. Vi ska ju flytta alla grejer i helgen. Har köpt en kjol(!!!) och en ring, ääälskar ringen. Hade tänkt ha det på måndag. Har varken cam eller kamera i närheten så bilder kommer upp nån annan dag. 

Kommer hem på måndag kväll, osäker på om jag kommer kunna uppdatera nåt innan dess.
Hörs och ses♥

Today

Herregud vad seg man är. Käkade frukost hemma hos Krille som gjort god pannkakor(smakade mest tandkräm efter som jag borstat tänderna, annars va dem goda!) Sen blev de hemåt o vila lite. Vid halv 6 kom klara förbi med min moppehjälm, vi satt o prata med min älskade mamma i typ en timme. Vad fan skulle jag göra utan min mamma? Bra fråga! Nu kom pappa hem så ska käka nu. Ska försöka uppdatera en till gång ikväll + nåra gånger under morgondagen, sen får vi se hur de blir i helgen! Sover hos Bella imorgon ju, ska bli superkul o träffa alla igen, så länge sen sist..


Bild tagen efter eller innan donken, kommer inte ihåg..
Så såg man ut igår i alla fall, ingen aning om vad jag gör för min x)


Kyss♥


11 timmar

God morgon!
Vaknade för en kvart sen typ. Har sovit över 11 timmar, det behövdes..Känner mig lite utvilad nu iaf.
Ska snart ner och käka frukost/lunch, sjukt hungrig. Tisdagskvällen var den bästa på länge. Hade
kul som fan. Somnade tidigt igår, va så j*vla trött. Innan jag drar ner och käkar så blir det en skön
dusch. Får se vad som händer sen ;)

Imorgon åker jag till Uppsala. Ska göra en hemlis som alla kommer få veta på Tisdag. Sover hos
Bella på Fredag. På Lördag och Söndag ska jag och mamma hjälpa pappa att flytta sitt jobb, så blir kvar
på nåt hotel Lördag och Söndag, ledig från skolan på Måndag. Vet inte om jag kommer ha tillgång till dator
men vi får se!

Ha en bra dag♥


Bild från innan joar

Seeg

Sjukt rolig kväll igår! Joar söög men sen blev de kul hemma hos Rebecca. Tror vi va 5 pers som sov över. Somnade fyra, vaknade sju.  Ska försöka sova lite sen blir det väl hem till Rebecca igen. Är så j*****vla trött!

Sitter och lyssnar på en "gammal" spellista med sköna låter(enligt mig!), langar den:
Random



Så såg man ut igår då..

Ciao!


@Rebecca

Dålig uppdatering, i know.
Sitter just nu hos Rebecca med Klara och Frida. Vi har städat Rebeccas lägenhet inför ikväll. Dem ska väl duscha nu, jag har redan gjort det. Vi käkade nyss kyckling + potatissallad. Vid 6 kommer lite folk sen blir det joar för att sedan dra tbx till Rebecca igen. Blir kvar här i natt sen imorgon vid halv två ska jag till doktorn och kolla upp min rygg, wish me good luck!

Sitter vid Fridas dator så de blir inga bilder..

Hoppas man ser nån på Joar ;)

RSS 2.0