The food

Maten blev jättegod! Nöjd faktiskt. sjukt mätt. Ni anar inte hur skönt det är att inte ha någonting att plugga till..Önskar att det alltid var så. Skönt med Fredag imorgon, igen!

Puss ♥

31 mars

Första lektionen idag var engelska, kommer inte ihåg vad vi gjorde? Sen var det musik där vi tränade på någon låt till någon konsert. Efter lunch var det svenska, vi fortsatte med drama. Vid ett var det elevråd, vi pratade om allt som hänt på skolan osv. Missade spanskan och nästan hela Geografin. Sist var det syslöjd där jag började med en "mamagoja", bara för att det är mvg uppgift.

Efter skolan drog jag, Kimia, Bea och Angelica till gymmet. Måte nog säga att vi körde rätt hårt idag! *stolt* Skönt var det i alla fall. Imorgon efter skolan blir det fika på wendy's som vanligt haha! 5e veckan i rad för mig..........

Ska börja laga mat snart, wok blir det, gött! 

Hörs ♥


Extreme Room Makeover


När jag kom hem idag hade mamma städat och gjort om lite i mitt rum.
På hösten/vintern brukar jag köra på mörka gardiner, sängöverkast osv.
Nu på våren/mot sommarn brukar jag ha ljusare grejer. Rummet kändes
mycket större nu!:)

Tack mamma ♥

Dagens outfit


Känner att jag är väldigt seriös på sista bilden :)

Om ni undrar så är det mamma som tagit de senaste outfit bilderna!


Träningen

Träningen gick väl helt okeey, skönt var det iallafall! Rätt så rolig träning också. Innan träningen kom Joanna, hennes bror och mamma(min kusin o hennes familj). Åkte med dem upp till fanna för att sedan dra till träningen. Efter träningen åkte jag med dem hem. Nu sitter jag här och ska snart duscha, om jag hinner spela lite keyboard också. Vid tio blir det BB som vanligt :)

Kyss ♥

Värt att läsa!

Läs och tänk efter..




Majonnäsburken och två koppar kaffe

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:
En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.
Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken . Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.
Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.
Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.
Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.
 Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

 Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.
 
 Sanden representerar allt annat - småsakerna.
 
 Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.
 
 Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.
 
 Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.
 
 Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.
 
 Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

 En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar
 Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.
 
 Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.


30 mars

Hello :)
Kom precis hem från skolan. Skön dag idag faktiskt! På historian diskuterade vi bara, sedan var det HK. Där gjorde vi en skitgod grupp(Jag, Corny & Joel).





Efter lunch hade vi NO med världens skönaste vikarie. Anton tror jag han hette. Jätterolig lektion! Sen var det svenska där vi håller på med drama och efter det matte. Satt faktiskt ute och jobbad med Kimia, Felix, Evelina och Corny. Superskönt! Lite kyligt när det blåste men annars var det bara skönt. Sist var det idrott där vi lekte spökboll. Lektionen gick jättesnabbt. Hela dagen gick snabbt. Ska byta om om en stund, träning vid kvart i sex. Hoppas vi blir många idag, så tråkigt när man bara är några stycken.

Jag spelar!


För er som vill höra mig spela! Lärde mig låten igårkväll/idag. Eller, kunde första
typ 5sekunderna innan.

3


Pixie Lott - Use Somebody

Rascal Flatts - What hurts the most


Molly Sandén - Gabriellas sång

3 Låtar jag aldrig tröttnar på!


Från konserten

 
Its my life, själv spelar jag bas på den.


Living on a prayer, spelar trummor på den


The first cut is the deepest - Jag sjunger första versen + refrängerna. Vackert! *Host*



Fame - Sjunger på denna


We are the world - Sjunger här med


Breakaway  med grymma Evelina A


Några videoklipp från konserten, bättre sent än aldrig?

Sommar


åhh, hittade en somrig bild! Vill ha sommar NU


Ebba


Nämen så söööt Ebba Karlsson var när hon var liten!

29 mars

Guud vilken hemsk början på denna dag! Orkade verkligen inte gå upp ur sängen imorse men gjorde det ändå tillslut. Tog på mig ett linne, tights och en tjocktröja. Orkade verkligen inte bry mig. Såg lite emo ut idag måste jag erkänna..Först var det matte utan lärare. Hjälpte Joel och Zofia lite, orkade inte jobba själv. Somnade nästan haha. Sen var det engelska där vi hade nån hörförståelse som gick bra. Efter det Geografi där jag skrev ut 16 sidor om mocambique. Ska skriva ut om Canada på torsdag..Efter lunch blev jag liiite piggare i alla fall. Bilden gick bra och på studietiden var jag, Ebba och Evelina med på kören. Hade kul som fan för Ebba satt och fulade sig!


Ebba och Viktorias bilder...Vackra!


Mini-emo-jag & Lång-Felix.

CSI

Gick bättre än väntat. Dock var vi bara sju stycken, av 29, dååligt! Kom hem för en stund sen. Mina ben gör oooont..Ska kolla klart på CSI, sen Bigbrother o efter det duscha o sova. Ska bli skönt att sova. Sov gott ♥

Träning


Snygg..Träning snart då, hörs!

Fun light


Nån som testat den? Verkar fett god!

28 mars

Ont i huvudet. Deppig. Trött. Har verkligen inte lust att träna idag, speciellt inte på grus! Har en känsla av att det kommer gå åt helvete. Menmen, drar dit ändå..Är så sjukt trött, vet ej vad det är med mig.

Först var det ensemblé där vi tränade till nån vårkonsert som ska vara i maj. Sedan värdegrund och lunch. På NOn kollade vi typ bara på tre kortfilmer och på engelskan började vi med en bokrecension. Han klart med halva ungefär. På matten gjorde jag klart "stortestet", gick väl bra. Nu ska jag fortsätta med styva linan, får se om jag hinner fördjupning. På språket lekte vi typ bara.

Ska kolla på stylisterna nu sen vid sju blir det träning. När jag kommer hem ska jag kolla på "Skins" på kanal5/play.


Köpte denna idag på Ica. Ny smak, äpple päron med smak av fläder.
Rätt god faktiskt!

Ciao ♥

Besök


Denna killa sover hos mig nästan varje natt, BAMSE ♥

Söndagsmys

"Kvällsmat" framför bigbrother, söndagsmys på hög nivå!


gott♥


By me


Två grejer jag ritat tecknet till höger betyder "styrka", dem till vänster
är "tro, hopp & kärlek". hehe.

27 mars

Då var det söndag igen då..Usch va tiden går fort. Är så sjukt trött, har dock sovit jättemycket. Var så trött igår så jag somnade vid halv tolv, haha! Träning idag men orkar fan inte träna. Blir en lat-dag. För första gången på flera veckor har jag ingenting att plugga till, inte för att jag brukar plugga särskilt mycket men ändå. Hoppas alla kommit ihåg att ställa om klockan? Mamma ställde om min väckarklocka igår, och min mobil ställde om sig själv. Skönt att slippa tänka på det.

Igår efter träningen tog jag en lång dusch, hade i inpackning och hade på ansiktmask o sen smorde(?) jag in mig + massa mer. Skönt! Vid halv åtta bar det av till Kimia där Karro, Elin, Bea, Wille, Viktor, Fredrik och såklart Kimia var. Blev en hel del skratt! Släckte alla lampor vid halv nio, satt och pratade en stund, spelade lite sms roulette och drog ut och spelade fotboll! Skön lördagskväll.

Nu känns det äntligen som om våren är påväg. Härligt!


Bild från i somras.

Under 2010 han jag skifta hår färg flera gånger. Blond, ljusbrun, rött
mörkbrun och nästan svart. Känner att det är dags att byta snart igen
nån som kan gissa vilken färg det blir ?


Earth hour


Glöm ej!

Redan!?


Såg det förra veckan. När är påsk egentligen? Så ovärt att det kommer
så tidigt..Typ som julgrejer som kommer i Oktober, wtf?

I am number four

Filmen vi såg på igår var "I am number 4". Inte bra alls..världens sämsta slut. Rätt säker på att det kommer en tvåa och att den kommer vara så mycket bättre. Men den var värd att se på eftersom Alex Pettyfer är så sjukt snygg! Haha. Efter bion träffade jag och Angelica lite trevligt folk. Kom hem strax innan ett skulle jag tro.

Angelica åkte hem för cirka en timme sedan, nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv fem, träning då. Ska bli skönt :)

Får se vad jag hittar på ikväll, antingen blir det hem till Kimia eller vara med Rebecca. Puss ♥


Wendy's



Lite bilder från alldeles nyss när jag o tjejerna var på Wendy's och fikade.
Fjärde veckan irad jag är där nu..Trodde först att vi bara skulle bli tre
stycken men sltade med att vi var ca 11st. Gick på stan en stund också.
Ikväll blir det bio med Angelica, somsedan sover kvar.

Skriver senare kanske, puss ♥




...



Outfits

Här kommer två sommar outfits som gärna får flytta in hos mig! :)


Allt från H&M.

24 mars

Oj vad den här dagen har gått fort! På engelskan hade vi glosförhör som gick bra, jag kanske kommer höja mig till mvg, great! Efter det var det motion. Jag och Bea köpte glass, gud vad jag mådde illa efter. Vi fick lite hjälp av alla andra att äta upp den(se bilden där nere). Fick tillbaks förra veckans glosor, mvg yeaaah. Sedan var det musik där vi knappt gjorde någonting, jag gick och skrev ut lite noter bara typ. Fick tillbaks musikprovet också, mvg, sköönt! Sedan var det lunch och svenska. Språket gick fort, kollade på film och gick igenom några frågor. Geografi lektionen gjorde jag knappt nåt på heller..Tänkte bara på vilka länder jag ville jämföra(ett fattigt, ett rikt). Valde att jämföra Canade och Mozambique eller hur det stavas. Eftersom vår slöjdlärare var på semester så hade vi studietid istället för slöjd. Jag fortsatte med "stortestet" i matte, går faktiskt bra! Hade ett litet samtal med en lärare också. Drog hem vid halv fyra, vi fick sluta tidigare för en gångsskull.





@ Ica


Vi kastrerade våran honkatt Tussan idag, nu vinglar hon som fan efter bedövningen. Så sööt!

*Bildbomb*

Medans jag är borta bjuder jag på en "Bildbomb" (har äntligen orkat lägga in alla bilder från mobilen till datorn):

Jag & pappa på bröllop

Från begravningen

Kusin ♥

Bamse

En bild vi fick rita i skolan, blev snurrig när man gjorde den!

Haha från min no bok, hade väl tråkigt någon lektion.

Min "lilla" katt.

Pappa @restaurangen costas i lördags.

Den goda maten på Costas.

Den sjukt goda glassen!

Och jag x)

Urgulliga Valdemar :)

Nya "skylten" på kyrkan.

Skrattattack..

Och så avslutar jag med en bild på mig då haha.


23 mars

Den här dagen har gått mega fort! Började med historia som gick bra, sen HK prov som gick super. Efter det lunch, svenska och matte. Har börjat på "stortestet" i matte, för att se vad jag behöver repetera. Sist var det idrott där vi hade volleyboll. Sjukt kul idag! Skrattade som fan..Mitt lag vann :D


Under jackan hade jag den "orangea" tröjan/tunikan från h&m som jag
köpte i Fredags.

Ska möta Kimia vid sjugo över sex, möter Bea och några till påvägen
till joar. Ska kolla på minneskonserten. När jag kommer hem blir det
kolla igenom glosorna lite och kolla Big Brother as usual :)

Dress

Såg att BikBok fått in massa gulliga klänningar. Ett tips till sommarn:

Eftersom dem är så enkla så blir det grymt om man bär några coola
smycken till. BikBok 199:-, bra pris!


Back to Cold Mountain

Såg en film vid sex-halvsju. "Back to cold mountain". Den var bra, kunde inte låte bli att gråta lite i slutet. Haha så typiskt mig.

Positivt:
+Det hände grejer hela tiden
+Bra skådespelare

Negativt: 
-Den var över två timmar

Funkar inte att lägga upp bild på den...-.-

Jumpsuit


Denna fick jag hem idag, kommer bli grym i sommar när
man är lite brunare! BikBok 149:-

Nu har jag tre stycken, kan visa alla tre någon dag! Den ena
ser mer ut som en klänning. Nu räcker det med jumpsuits för
mig på ett tag.


22 mars

Åhh skrev ett inlägg men det raderades?-.-

Har knappt jobbat någonting idag heller i skolan. Först var det studietid där jag inte fick något gjort. Sedan engelska där vi översatte en text muntligt + gjorde några uppgifter. Efter det var det geografi där vi bara gjorde nutidskryss. Sen var det lunch följt av knappt en halvtimmes bild, eftersom vi skulle till joar och kolla på någon konsert. Den var bra faktiskt!

Skön dag med andra ord, nu blir det hopp in i duschen för att sedan kolla på Big Brother :)


Hade på mig min nya svarta jumpsuit idag, över det min gråa kavaj :)

Sov gott ♥

The sky


Himmlen var så fin för en stund sen, helvete vad fort det blev mörkt!
Hatar att vara ensam när det är mörkt..

Dagens


Dagens outfit. Lite lager på lager feeling, älskar beige!

21 mars

Svar på kommentar: Vad jag vet så har inte Johanna och Bella bloggar, kan kolla upp det!

Gud vad lång den här dagen har känts. Började med ensemble där jag knappt gjorde nånting(vi fick ju ha studietid istället, så satt baara och halvsov). Sen pratade vi om klasströjorna. Dessa jävlar klasströjor, blir galen. Vi kommer ju aldrig fram till något, får se hur det blir. Fisk till mat, usch. Efter lunch hade vi studietid medans några gjorde nationella labbgrejen. Sedan engelska där vi bara läste lite och efter det hade jag nationella labb. Det var inte så svårt faktiskt! Sist på dagen skulle vi ha spanska glosförhör, men blev nån simpel bingo istället för förhöret. Upptäckte precis att jag knappt har jobbat något idag haha..

Ska snart kolla på "Stylisterna" och "Skins" på kanal5.se.

See you ;*


About yesterday

Hej hopp :)
Hade sjukt kul igår! Kom fram till uppsala strax innan tre, gick en sväng på stan. Fick med mig lite smått från Gina Tricot och BikBok, fick ju presentkort där när jag fyllde år. Vid fem gick jag, mamma, pappa + en till familj till en jättemysig grekisk restaurang, tror den hette Costas. Inte så dyrt där heller, supergott och mysigt! Lite senare kom massa annat folk det eftersom vi skulle fira min mamma + en vän. Efter ett tag kom bella, vid åtta gick vi och mötte Johanna, Nathalie och Rebecka. Gick till donken och träffade massa folk. Åkte hem till Bella strax innan elva för att kolla film. Det blev "Scream 3", inte ett dugg läskig, snarare rolig. Kan ju knappast kollas skräckfilm..Sedan kollade jag och Bella på en som hette typ Animal eller nåt. Föräldrarna kom hem vid fyra, somnade väl vid halv fem-fem nångång.

Har inte gjort särskilt mycket idag. Kom hem för nån timme sen, ska nog packa upp lite grejer nu och bara ta det lugnt. Trött!



Hittade ingen bild på jumpsuiten från bikbok, men den är svart och väldigt
"enkel".

Trevlig kväll ♥

"joohanna" åk "beellaw" gest blågar


( finn bildt, enkelt som plätt)
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jag heter johanna och bella och vi ska gäst blogga här vaa :D
vi ska gå och BajSaa.. inte en inte nu vaa , för vi ska se på film vaa, eller kanske leka vaa. Nu ska vi berätta oom vår dag vaa, vi va först hemma och på resturangen vaa, sen gik vi tilll stan vaa, och där va vi med ämeli vaa, vi gick ti donken (mcdonalds) och vara me pojkart som hetter nataa, becky sam, benjji, dennis osv vaa. Sen kom nåra bosnieer vaa, e som var så kått och ville ligga ME allllah men hon hitta ingen vaa, men om hon skulle vaa, då va hon tvyngen att raka sin puta på donken på toaletten så de va ju dåligt vaa, de hära blev mkt text vaa så jag eller vi (som äer en persom vaa) ska slutta nu att skrivart hära så HEJ DÄÄ pussen och krAm  fint att ha er som lässare :D <333333333333 

Grattis

GRATTIS MAMMA!
Jag älskar dig världens bästa mamma ♥


Välkommen till min garderob!



Lite nytt inför våren/sommarn :)


Nationella fysik, check!

Vilken hemsk dag..Vaknade, fixade mig lite. Sen helt plötsligt började min rygg göra sjukt ont. Slutade med att jag låg i sängen och grät för att det gjorde så ont, kunde knappt röra mig. Mamma masserade min rygg o så tog jag en ipren eller nåt, ville till skolan och göra det där fysik provet nu så att jag slipper göra det sen. Gick mycket bättre än väntat, trodde det skulle vara tusen gånger svårare! Var klar nästan prick tio då man fick gå. Hade lunchrast till 1. Min rygg gjorde fortfarande ont trots värktabletten så jag drog hem då. Satte mig på framsidan och läste "Elsas värld" i solen(med en filt såklart). jätteskönt faktiskt!

Ska plugga på lite glosor snart, plocka undan lite på mitt rum(så gott det går eftersom min rygg fortfarande gör ont. Sen måste jag plugga lite på musikprovet också! Usch vad jag hatar musikteori..Helt värdelös på det.

Slänger in en bild på dagens outfit:


Så härligt med sol ♥


Vanlig vardag

Skoldagen gick väl helt okeey. Först rättade vi våra nationella prov(gamla fysik nationella prov), hade stor chans att få mvg(vi gjorde inte labbgrejen), dock hade jag ju fått lite hjälp av lararen och boken eftersom det var ett övningsprov. Så är nervös inför imorgon..samhälls provet gick väl helt okeey, bilden gick snabbt som fan. Sist var det studietid. Först sjöng och spelade jag och Evelina lite i musiksalen, sen hjälpte vi till lite på 6- & 7ornas kör.

Träning vid halv fem, gick mycket bättre än väntat! Roligaste träningen på länge. Blev superglad efter när jag såg att mamma köpt "Elsas Värld", del två av "Elsa trilogin". Den första var skitbra! Ska börja med den andra snart. Håller på att läsa en annan bok samtidigt men väntar nog med den.

Nu blir det lite tisdagsmys med ljus, vindruvor och fysikboken!



Lite av ljusen, mysigt :)


Elin

Sno inspiration från den här härliga tjejens blogg! -----> http://fashionbyelin.blogg.se/
Riktigt grym stil faktiskt.



Grymt!

Elsas Mode

God morgon :)
Vaknade för cirka en halvtimme sen, ligger fortfarande i sängen och segar. Ska väl snart gå ner och käka frukost innan jag svälter. Så sjuukt hungrig! Måste hinna äta minst två gånger innan halv sex, kan ju inte spela match på tom mage. Har ju match idag på korsängen(konstgräs) mot esk tror jag. Det jag är mest nervös för att jag kan inte namnen på dem i mitt lag..Vi har ju gått ihop med 96orna så jag är inte säker på allas namn. Hoppsan.

stängde av datorn vid tio över tolv, tänkte läsa lite ur Elsas Mode. Nästa gång jag kollade på klockan var den tjugo över två. Fick tvinga mig själv att stänga igen boken och sova haha. Sjukt bra bok, rekommenderas! Har inte ens läst halva men den är ju grym redan.


Har hört att den ska vara bra, men det
här var verkligen över mina förväntningar!

Blåmärke..


Ett mystiskt blåmärke på låret. Har ingen j*vla aning om var det
kommer ifrån. Upptäckte det på idrotten igår, fast då syndes de inte
lika mycket. Det är större och blå/gulare i verkligheten. Skumt?

12 mars

Hade verkligen ingen lust att blogga igår efter begravningen. Det var nog det jobbigaste jag vart med om, tungt.


Hjärtat från klassen i Lillkyrka till Hilda.. Massa sjukt fina blommor! Hela begravningen var
jättefin.

Idag vaknadej ag vid tio, missade träningen..Men gud så skönt det var att kunna gå ut i endaste morgonrock utan att frysa. Vid sex drog jag och pappa till Joar för att kolla på musikdirekt. "Bea och gänget", felix + nårgra till som man kände var ju med så det kunde man inte missa. Mötte Elin och Lotta där. Det var ett jätteduktigt band från Bålsta smo gick vidare, grym sångare! Det andra bandet var fett skumt! Dem va grymma på att spela men knappt någon sång alls, och den lilla stund dem sjöng lät det inte bra. Efter det blev det Donken med far min, gott! Sedan upp till fanna en liten stund, där dem flesta kusinerna bor.


Jag och kusinerna.


Dålig bild på dagens outfit. Till det hade jag ett halsband, halsduk/sjal,
kängor och över min mörkgröna vår jacka som jag kanske missat att visa?
Har haft den ett tag nu fast inte använt den. Förs inte ett dugg! Skönt
ute faktiskt.

Dress

Denna klänning vill jag ha på mig på nästa bröllop!

Prov

Usch, tror jag har prov direkt på morgonen. Men vi har ju jobbat en del med judendomen så det ska väl gå bra. A-del(G-Vg) idag och B-del(Vg-Mvg)på fredag om jag minns rätt. Sen tror jag att vi bara ska jobba(i boken) på HKn, skittråkigt! Jaja vi får se hur dagen blir. Träning efter skolan, skönt.


Åhh nej, Charlie Sheen har fått sparken så det blir inge mer avsnitt av 2½men. Fyfan den sög! Bästa serien ju typ..Aja hoppas han får jobbet tillbaka så det blir nya asnitt ändå ;)


Blir ju så jävla glad av serien varje gång!

School

Dags för skolan igen då. Tror jag tänker vara heelt osminkad idag! ;)

Dagens


Ingen aning om vad jag gör på bilden. Tog den imorse, hade
bråttom till skolan.


Så såg man ut idag då ;)

7 mars

Igår var jag i uppsala med pappa, hade inge andra planer. Tog på mig skinnjackan, snacka om vårfeeling! Ska bli skönt att börja använda liiite tunnare jackor nu.

Vi bytte ut ensemblen mot studietid idag med. Skulle plugga jätte mycket, men gjorde en uppgift..På värdegrunden pratade vi om fusk i skolan osv. Efter lunch var det no och efter det engelska. Sen skulle vi egentligen haft matte men vi bytte ut den mot no. Vi måste gå igenom allt som har med fysik o göra snabbt, snabbt snabbt inför nationella, vi som knappt jobbat med fysik! Shit va det här kommer gå åt helvete
känner jag. Efter att vi kämpat oss igenom två timmar no var det dags för spanska prov. Gick väl sådär, ska fortsätta på torsdag.


På bilden: Viktoria, Felix & Kimia (+ min-, vickans-, kimias- & felix cola). Tog bilden på studietiden idag.

Käkade nyss, snart blir det Top Model ♥


Bröllop!

Bröllop ikväll då, hörs!


Vår


vårigt från Gina Tricot.

Today

Gårdagen:
Först skola. Sen blev det stan direkt efter. Fixade min klänning(det blev super), bytte en tröja och hämtade min mobil! Jättenöjd med allt. Sen vid sex så var det träning, så himla skönt. Har knappt några nummer nu så dem som vill kan skicka ett sms med sitt namn i till mitt 0708 nummer :)

Idag:
Skoldag. Först Engelska, fick ett fel på glosförhöret, nöjd. Sedan musik som gick seeeeeegt. Lunch, svenska(gick bra, håller på med satsdelar), spanska och geografi där jag knappt gjorde nåt. Sist slöjd. Håller på med en "nattskjorta", har bara knapparna kvar. Har faktiskt inte tagit så lång tid! Hoppas på mvg så jag får behålla mitt betyg i slöjd. Efter skolan blev det stan med Elin. Skulle kolla efter skal till min iphone men hittade ingetfint. Får se vad det blir, kanske kollar eftet något i uppsala nästa gång jag drar dit.



Bilderna är tagna med nya mobilen, plasten på baksidan sitter dock kvar o de kommer den
 göra tills jag hittar ett snyggt skal. Tycker bilden längst ner är gullig :)

Nya tröjan på bilden btw!

1 mars

Usch vad deprimerande allt ser ut just nu. Alla är blekare än någonsin, knappt någon sol alls och snön börjar bli brungrå av smuts och avgaser. Blä. Jag vill ha sol, ingen snö och ett par(läsa många) grader varmare.

Dagen gick seeegt. Vi hade ju bytt ut mattelektionen idag till No, den sög ju. Sen var det engelska där vi kollade på någon skitdålig sång och sedan var det geografi där vi inte gjorde någonting, läraren pratade igenom hela lektionen..Lunchen var äcklig, fisk. Bilden var nog den roligaste lektionen idag. Efter det var deet studietid, jobbad i sexornas mattebok. Gud så enkelt! Läste lite i en bok på engelska också.

Efter skolan skulle jag till skräddaren för att sy upp banden på min klänning. Vi känner ju han som äger stället så mamma var där tidigare och lämnade klänningen så jag skulle slippa ta med den till skolan. Men när jag och Bea kom dit så var han som skulle fixa den inte där. Ååååh vad arg jag blir. Den skulle ju fixas idag, nu måste jag upp på stan nån annan dag den här veckan. Imorgon kan jag inte för då har jag fotbollsträning som jag ska försöka vara med på, så det får bli på Torsdag eller Fredag. MÅSTE hinna/orka innan lördag. Ser fram emot lördag, vet dock inte vad jag ska ha för frisyr..

Nu ska jag kolla vidare på "2½ men", hoppas på mat snart :)


Läppstift!


Måste tipsa om Viva la Diva's läppstift. Dem kostar ca. 60 kronor och
funkar bra. Ett plus för snyggt utseende(massa "bling" på korken).
Finns i alla möjliga färger, älskar färgen "Cream Coral". Skaffar nog
den till sommaren!

RSS 2.0