Gott nytt år!

Färgade håret med Angelica igår så nu är jag typ mörkmörkbrun/svarthårig. Senare drar jag till Rebecca, vi ska typ fixa håret och sånt. Sen ska vi träffa hennes kille o hans gäng, kommer bli superkul! Hoppas jag iaf..Hoppas alla får en trevlig nyårsafton :)


Snygg bild ;)

South Park

Kom hem från nåra släktingar för en liten stund sen, sjuuukt söt dotter de har! Tror hon är typ 2år? Sitter och kollar på South Park, grymt program.

Imorgon kommer Filly hit, tror jag ska färga hennes hår, vilken färg vet jag dock inte. Men ska bli kul och träffa henne. För längesen sist.


Bild från skolavslutningen i sjuan, tiden går fort!

 Sov gott raringar ♥

FRUKTansvärt gott!


Planer

Tja! Var i Uppsala heeeela dagen igår. Åkte dit för att byta färg på en tröja. Träffade Bella och Nathalie också, nathalie hade gjort en sjukt snygg piercing i örat! Drog till Rebecca vid halv tio igår och sov kvar där, kollade på film och så. Alltid kul med Rebecca! Mamma kom och hämtade mig vid ett, sen dess har jag bara suttit hemma och latat mig. Har en del planer för veckan..

Onsdag: Kanske vara med Filly på dagen, på kvällen kommer mina  kusiner hem till mig och badar jacuzzi.
Torsdag: Vara med Angelica.
Fredag: Får se hur det blir, om jag drar till Corny eller är med Rebecca + nåra.



Bild från igår

Dagens shopping


Nattlinne, Cubus


Kavaj, H&M


Skjorta, Gina Tricot


Linne, Gina tricot


Linne, Gina tricot


Byxor, Cubus


Tröja(baksida), Gina tricot , ska dock byta färg tror jag

Inget blev bra på bild men ni får nöja är med det!

Uppsala, igen

Oj dålig uppdatering, som vanligt. Men jag bloggar när jag känner för det! Idag va jag i uppsala med mor o far och shoppade lite. Var där i stort sätt hela dagen, jävlar vilka köer det var överallt. Vi sju drog jag ut med Rebecca och några en liten stund, kom hem o käka o nu sitter jag här. Visar vad jag köpt snart! Nu ska jag spela Donkey Kong med mamma :)


Mysklädd!

Sitter vid datorn och gör intenting, den 24e är sååå tråkig. 25e är mycket roligare då jag firar med släkten. Tror troja början om en stund, har inte sett den så tänkte kolla på den ikväll. Har på mig mina nya mysstrumpor/tofflor, sjukt varma o sköna! See you ♥


se vad jag hittade under granen


Smyckesskrin

Skor

Typ strumpor/tofflor, skitmysiga en kall dag! (Hemma såklart)




+ pengar och lite småsaker!

Firar ju jul imorgon också :)

skumt

"Svenskar klagar på att invadrare/"blattar" kommet till Sverige, skiter i att skaffa jobb och lever på bidrag. Samma svenskar klagar på att "blattarna" tar deras jobb. Digga ironin"

Satt och lästa "aldrig fucka upp" då jag såg de här stycket. Tyckte det va lite roligt faktiskt.
Det var ju inte skrivet på exakt samma sätt som jag skrev nu, men liknande..


GOD JUL

God jul allihop! Vaknade vid tio, låg kvar i sängen en låång stund och läste. Jens lapidus (stavning?) kan nog va sveriges bästa författare. Tog sedan en dusch, passade på att prova hårprodukterna och parfymgrejerna jag fick igår, båda luktade supergott. Sen skulle jag prova bodylotionen (Beyonce) men då ska den såklart va glittrig, guld glittrig..Förstår inte varför alla kändisar ska ha glitter i sina bodylitons. Fett irriterande, aja får väl använda den på nyår eller nåt! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, och på att morfar ska komma. Blir bara lite julmat och julklappsöppning med mamma pappa och morfar idag. Imorgon ska jag till min farmor med resten av släkten eftersom ortodoxa firar den 25e. Ha en bra julafton!


Fick den igår, vet inte varför jag fick den igår men..

En dag i Uppsala

Vart i Uppsala heeela dagen! Käka donken med pappa, gott. Gick sedan runt på stan lite med far min. Hjälpte till nån timme på gina tricot också, som vanligt. Hade inget annat för mig så varför inte..År så sjukt trött. Känns inte som om de är julafton imorgon. Ingen julstämning alls, försöker lyssna på julmusik o sånt men det hjälper inte. Kallt som tusan och vitt ute är det, precis som de ska vara vid jul. Men ändå ingen julstämning..
HAHA min mamma har köpt typ bingolotter eller nåt till "uppesittarkväll", vafan de nu är? Pappa sa att hon bara skämta men varför köper man bingolotter som skämt? Värt! Not.


Dagens outfit, hade massaa ringar men tog av mig dem för att jag paja en :(


En julklapp från "min" frisör, tack! Skriver sen vad den heter, superbra ställe. Rekomenderas!


Betyg

Fick ju betygen igår, har höjt mig i historia och slöjd :)

Bild: VG
Engelska: VG
HK: G (hade inte de den här terminen
Idrott: VG
Matematik: VG
Spanska: MVG
Musik: MVG
Biologi: VG
Fysik: G
Kemi: VG
Geografi: VG
Historia: VG
Religion: VG
Samhäll: VG
Slöjd: MVG
Svenska: VG
Teknik: G

Rätt nöjd faktiskt!


Ischoklad

Tja! :)

Idag har jag gjort nästintill ingenting, typ kollat tv och latat mig bara. Gick upp vid tolv, så himla skönt att kunna sova hur länge man vill. Går fortfarande runt i t-shirt o tofflor, ser ingen anledning till att klä på mig när jag inte ska någonstans?

Gjorde nyss ischoklad iaf, får se hur den blir. Säkert misslyckad som allt annat jag gör blir!


Min kväll blir nog:


Funderar på att åka till uppsala i morgon, har inget annat för mig haha.



Pepparkaksbak






Klara gjorde baksidan(den utan dörr) jag framsidan, fett snyggt blev det ju ;)
Vi skrev ut mallar o gjorde resten själva, fett stolta! Lite snett dock..


Guess who..?


Snygg man va.

Killar!


H&M har fått inte jätte mycket fint för killar till bra pris, dock borde de
kanske skaffa snyggare modeller? ;) haha

Aldrig fucka upp

Kimia stack för en stund sen, så nu är jag ensam hemma igen..Kommer inte på någonting att göra, fyfan va sääämst! Mår fett illa efter chokladpuddingen också. Blev typ jättemycket kvar. Usch vad jag hatar att vara ensam hemma när det är mörkt. Haha ja, jag är mörkrädd. Tror jag ska börja läsa "aldrig fucka upp", har ju läst snabba cash o den va ju bra, den här borde också va det? Jaja ha de så bra alla människor där ute ♥


Saknar sommaren. Saknar Göteborg. Saknar att vara blond.

Haha läser "Snabba Cash" på bilden.

Chokladpudding♥

Ringde kimia och kollade vad hon gjorde, hon va med massor. Sa åt henne att ta med sig Elin, Corny, Sejla och Karro till mig för att käka chokladpudding. Gör 8 portioner eftersom det skulle komma 6 pers, tänkte göra lite mer än 6 portioner. Men kimia ringde o sa att bara hon karro o elin skulle komma, så jag dukar, tänder ljus och plockar undan lite tills kimia smsar och säger att det bara blir hon och jag..Så nu får vi fetta chokladpudding för 8pers haha..



Får se om kimia kommer nångång då!

Dear santa..


Ingen skola!

Oj..´Det va ett tag sen. Bloggar när jag har lust helt enkelt! Nu är det ju bara en skoldag kvar(imrn). Evelina ringde idag vid 8 och sa att skolan var stängd, trodde knappt på det först men sen ringde mats. Det fanns tydligen ingen värme eller nåt, fett skönt! De sista dagarna på en termin gör man ändå ingenting. Skulle vilja sova men kommer inte kunna somna.. Får väl städa mitt rum eller nåt.


Skitgullig bild på Sarah o Evelina!

Back!

Now im back, ett tag i allafall. Förra veckan blev bara för mycket! Orkade inte med nåt annat än plugget..knappt det. Så jag tog en liten paus. Den här veckan har i alla fall varit bra. Idag fick jag reda på att jag får mvg i slöjd den här terminen, fett nöjd. Imorgon kommer jag ha typ två leektioner, som idag typ. Lucia träning hela eftermiddagen + lucia tåg eller va det heter. Jag och några till ska gå i v-ledskyrkan vid tre. Sen på måndag blir det lucia med skolan!

Skriver kanske mer sen, om jag har lust ;)


Snygg bild..

Kul kväll...

Glasögonen på, böckerna uppslagna. Skrivit o skrivit, nu flyter bokstäverna ihop. Dags för mig o ta en dusch o hoppa i säng?


-.-

Bra Emelie

Glömt bort tid hos sjukgymnasten *check*
Glömt no boken hemma *check*
Glömt bort svenska provet *check*
Fått två nya inlämningsuppgifter *check*

Det går bra känner jag..

RSS 2.0