Eu-moppe

Vet att många undrat om jag ska ta moppe kort eller inte. Svar: Kanske. Om jag orkar plugga o verkligen nöta in allt så ja, om det blir för mycket i skolan, nej. Jag har kuggat fyra gånger, haha duktigt. Gav i stort sätt upp första gången då jag hade 51 poäng. Och gränsen är ju 52. Den sög ju! Andra gången tror jag att jag fick 42, tredje 50 och sista 47 om jag minns rätt. Blir så jävla nervös när jag skriver prov..Jaja får se hur de går, EU-moped har jag ju i alla fall.

Sommar, ja tack!

28 Februari. Redan?!?! Det är sjukt hur fort tiden går! Känns som om nyår var för någon dag sen bara. Snart är det ju påsklov haha. Gymnasiet känns så nära, men ändå så långt bort. Jag har valt teknik i första hand följt av: Ekonomi, Samhäll och Estet. Är nervös för  att jag inte ska komma in men hoppas på det bästa. Har runt 240 poäng, hoppas på att kunna förbättra dem under terminen! Om inte så är jag ändå nöjd.

Längtar tills sommaren. Vill kunna gå runt i sandaler shorts och linne. Om tiden fortsätter gå såhär fort så är det inte långt tills jag kan det. Åh vad jag längtar ♥



28 februari

Borde plugga till Religionsprovet som är nästa vecka. Borde plugga på samhällsprovet dom är nästa vecka. Borde plugga till spanska provet som är nästa vecka. Borde laga mat. Borde plocka undan på mitt rum. Borde, borde, borde. Det finns så mycket man borde göra, men energin räcker liksom inte till. Vi har haft en veckas lov, men det märks knappt. En vecka är ingenting, det hinner man ju inte vila upp sig på? Jaja ska inte klaga, en vecka är ju bättre än ingenting.

Har varit en helt vanlig skoldag idag. Vi fick ha studietid istället för ensemblé vilket var skönt. Ska snart kolla på stylisterna(kanal5.se). Ikväll vid åtta blir det Top model, och vid tio Big Brother. Kan inte ta några bilder eftersom kameran inte funkar..Men ska leta reda på laddaren till den andra kameran senare.




Min personliga favorit är Caroline(tror jag hon heter?), längst till höger. Innan
var det Gustav men han åkte ju ut :(

Movies

Idag har jag knappt gjort någonting, bara legat hemma och latat mig. Åkte med pappa o köpte chips + hyrde film vid nio. Det blev "Letters to Juliet" och någon till. "Letters to Juliet" va nog en av de bästa kärleksfilmer jag sett, så underbar! Rekommenderar den verkligen. Imorgon ska jag nog till Uppsala och hjälpa pappa lite. Nu ska jag kolla på den andra filmen, sov så gott ♥


Sjukt bra!


Cam

Dåliga cambilder på grejerna...

Halsband, glitter

Hårspännen, H&M

Ring, Åhléns

Promenad

Åhh vad duktig jag känner mig! Vid två gick jag upp på stan för att köpa hårspännen och lite annat smått. Kom hem vid tre, tog exakt en timme vilket betyder att jag måste ha gått fort. Det var jätteskönt med en långpromenad, behövdes verkligen. Är på toppenhumör, vet ej varför.

Var ju i Uppsala igår. Hittade en klänning som jag tyckte var bra. Köpte också ett halsband, örhängen och en ring som jag ska ha till. Skor hade jag ju redan tack o lov! Kan tyvärr inte visa bild eftersom min kamera inte funkar :(
Längtar tills man kan gå ut med shorts, linne och någon kofta. Längtar tills jag kan börja använda mina vår/sommarskor. Längtar efter värmen. Åh


köpte det ljusgröna/mintgröna nagellacket, det blir nog antagligen det eller
fransk manikyr till bröllopet!

!!


Vill ha! Villa ha! Vill ha!

Big Brother

Om en kvart är det BigBrother! älskar't. Vad tycker ni om årets gäng? Själv tycker man att det nästan bara är "gamlingar" med. Självklart är man ju inte gammal om man är 25-30 år, men om man är med i bb kanske det är lite gammalt? Sen är det ju en Shemale, haha den snyggaste tjejen i programmet är inte ens tjej(Vanessa)! Och en någorlunda snygg kille, Martin. Sen har vi ju det hemliga paret också, hur ska det gå? Tror denna säsong kan bli underhållande, tror dock inte jag kommer köpa bb  live :)



Älskar dem här skorna från nelly! Speciellt de beigea, men alla är
ju så sjuukt snygga. Får se om man klickar hem ett par sånna
någon dag. Nelly.com - 399:-

Tema

Btw, temat var lite blandet Hippie/80-tal/flowerpower ;)

23 februari

Hejhej :)
Så skönt med lov nu, behövdes verkligen. Önskar bara att det var någon vecka längre. Just nu ligger jag i sängen fullt påklädd och lyssnar på somrig musik. Vill ha sommar nu nu NU! Kollade nyss på stylisterna(kanal5.se/stylisterna). Det är kanske inte världens bästaa program men man får ju lite insipration iaf.

Igår var jag uppe hos mina kusiner i fanna för att fira min faster med gräddtårta och mat. Då kom en från Usa och hälsade på. Eller ja, hon flyttade till LA för några år sedan. Supersnäll! Vill verkligen hälsa på henne i LA, får hoppas att jag gör det någon gång. Det skulle verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse. Innan jag dör vill jag åka till New york, Miami, LA, Tokyo och lite mer ställen. Kommer säkert inte åka till alla, men till något ställe får man ju hoppas.

Funderar på om man kanske ska hitta på något ikväll? Vi får se, ska upp tidigt imorgon tror jag.
Ska först med mamma och pappa till strängnäs för att dem ska besikta bilen, sen blir det direkt till uppsala(igen..) för att leta eter den "perfekta" klänningen. Det är ju så sjukt svårt att hitta klänningar nu. Finns inte mycket inne i affärerna nu. Hoppas det kommit in fler klänningar sen i måndags, måste verkligen ha en ny till bröllopet nästa helg! Her ju en hel del klänningar fall att jag inte skulle hitta någon. Men håller tummarna för att jag gör det imorgon. Det är synd att man inte passar i långklänning för det är ju så jäkla snyggt!

Från i lördags

Såhär såg jag ut i lördags, temat får ni lista ut själva ;)

Mer bilder:






20 januari

Dagens outfit:

Enkelt och skönt :)

Har inte gjort särskilt mycket idag. Varit o hälsat på kusin i fanna typ. Har precis käkat pizza(igen), väntar på att "No ordinary family" ska börja. Efter det blir det kollade solsidan på datorn och sedan "The proposal".

Ha det bra ♥

Tåårta


Gjorde en tårta tills ikväll :)

18 januari

På filuftsdagen hade jag Street-dance och volleyboll. Men istället för volleyboll stack jasg till salen bredvid och spelade pingis, mycket roligare. Efter skolan drog jag till Uppsala, blev lite shopping:

BikBok

Lindex

H&M

BikBok

BikBok

Gina Tricot


Fick en "goodiebag" från BikBok också innehållandes:


Det va lite småsaker där i ;)

yesterday



Gårdagens outfit, orkar verkligen inte skriva nåt idag. Nu blir det kolla
lite liverpool! 


 Puss♥

Bättre bild


Bättre bild på tröjan :)

Birthday

Nu är man sexton då :D
Födelsedags-shopping:

Tröja från H&M ( så mkt finare irl)





T-shirt från jc


BH , lindex

Hittade lite fint på stan idag, fick välja lite vad jag ville..Allt är så mycket finare irl :)
Allt på bilderna från mamma och pappa, sen fick jag lite pengar av morfar och
"gammelfarmor" också. Tack så mycket!

14 februari

Tjena :)
Drog hem från skolan vid tolv. Hade ont i huvudet, halsen och var täppt i näsan. Dagen har inte varit bra, usch. Hoppas på en bättre dag imorgon när jag fyller år!


Diggar't

Presenter


Två tröjor(fick en klänning också men dene va för liten..)


Presentkort på Gina Tricot & Lindex
Halsband (kommer använda det som armband)
Pengar

Tack så mycket ♥

Helgen

Fredag:
Bad med klassen. Träffade Viktoria och Johannes efter skolan och på kvällen åkte jag till min farmor med pappa.

Lördag:
Firade mig + 2andra kusiner med släkten. Hade skitkul! Fick massa fina presenter som jag visar sen. Bella och hennes familj sov över. Jag och Bella åkte hem vid halv 1 och låg sedan o pratade i sängen tills tre.

Söndag:
Vaknade först vid halv tio, men gick upp vid elva. Åkte upp till lokalen vi var i igår och städade lite. Ska snart till min farmor och käka. Ikväll blir det väl hyra film o slappa :)


10 januari

Nationella idag gick bra! Mycket bättre än väntat. Satt halva tiden ungefär. Hade rast från tjugo över tio tilll tjugo i tolv då det var lunch(åt senare idag). Efter det, rast till ett. På lunchrasten var det någon guitar hero grej i uppehåll så stannade till där och kollade på alla som spelade. Vid ett var det spanska och efter det so. Men hjälpte till på sexornas spanska istället haha. Sista lektionen skulle de ha varit slöjd, men läraren var sjuk så fick ha studietid istället..Skulle ha gymmat med kimia efter skolan men vi ville inte gå i snöovädret.

Var nyss ute och skottade snö, tungt som tusan. Ska snart käka bakad potatis med någon röra. Äntligen Fredag imorgon! ses ♥

Om fem dagar fyller jag år :D

En vecka

Tiden går så fort. För en vecka sen skulle jag till skolan, en helt vanlig dag. Trodde jag. Morgonen började bra, jag var jätteglad. Hade ju äntligen hittat en "pippi-tröja". Helt vanlig, tråkig historielektion direkt på morgonen...Fick ett sms om att Hilda blivit påkörd. Tänkte inte mer på det, det kunde ju inte vara värre än nåt brutet ben? Eller?

Efter en kvart kom tårarna. Hoppades på det bästa. Sånt som står i tidningarna händer ju inte här, i lilla Enköping! Eller? Efter en stund hade jag lugnat ner mig, tog en lång promenad med Ebba. Gjorde klart det sista på Hk läxan och gick till hkn.

Vi skulle kolla på någon film på datorn (som var kopplad till en tv skärm). Då bad jag läraren kolla aftonbladet, fall att det stod något om det som hänt, hur det var med Hilda. Där så jag de tre bokstäverna, d, o & g. Fyfan. Där brast det. Tårarna bara forsade och det kändes som om jag tappat andan. Kunde inte förstå vad som hänt..

Det som hänt är hemskt, kan inte sluta tänka på det. Varför? Det kommer jag nog aldrig få reda på. Alla ska vi dö någon gång, men inte nu. Trodde inte mitt liv kunde förändrats så mycket på en sekund. Det är ju helt sjukt!

För en vecka sen förlorade vi en vän, en syster, en dotter, en klasskompis. Vila i frida Hilda. Du ska veta att vi tänker på dig, du finns i våra hjärtan. Vi ses på andra sidan.


Dagen

Nationella gick bättre än väntat, var inte så nervös för den här delen. Däremot är jag supernervös inför uppsatsen på Torsdag. Jag är värdelös på att komma igång med skrivandet, uppsatser är det värsta som finns i skolan. Usch. Efter lunch var det bild. Blev klar med min bild, helt okeey faktiskt. Bara faktadelen(skrivgrejen) kvar nu. På väg tillbaks från bilden gick brandlarmet. Blev typ snöbollskrig där ute också, fyfan. Efter skolan blev det gymmet.

Saker som gått snett idag:
•Tappade min ugglering :'(
•Tappade tallriken..
•Brandlarmet gick, nån som tänt eld på en gitarr-.-



Frukost!


Har börjat käka frukost igen :)

Kvällsmat


kvällsmat

Lite nyttigt till!


Outfit


Dagens outfit..

Mat


Oj så mycket fint som kommer in nu till våren/sommarn! Allt på
bilden brån BikBok.

Nu ska jag ner och koka nudlar, vid åtta blir det Top Model.
Hörs :)

Today

Sjukt seg dag! Började med musik där vi inte fick något gjort, eller jag jobbade några mattetal. Sen pratade vi om klassresan. Hamburgare till lunch, inte så jättegott. No som gick dåligt, engelska glosor gick bra, matte prov gick super(tror jag?) o spanska som gick bra:D

Kom hem vid fyra. Såg att mamma köpt Sofis mode. Kollade på tv och bläddrade i tidningen lite. Sen gick jag upp på min rum för en stund sen o såg vad mamma köpt, min mor är bra gullig hon, tack mamma!♥


Nagellacksborttagning, min tog slut för någon dag sen..
Vanlig + förstoringsspegel, tappade ju den andra, den gick
sönder... :(


skola

Skola snartdå..Alltid lika drygt med måndag! Jaja, har musik och värdegrund fram till 11 ungefär och då är det lunch, så jag överlever nog morgonen. Hörs efter skolan :)

Btw, grattis Oliver ♥

Sommar


Underbart H&M! Dessa saker skulle gärna få flytta in i min garderob
till sommarn!


Gårdagen

Förlåt för dålig uppdatering men jag hade fan inte så mycket tid över igår! Gick upp och duschade vid nio, åt frukost med Angelica och fixade oss. Vid tjugo över elva var vi på enecopia för att sedan gå till wgy där vi skulle hjälpa till. Satt där en bra stund..Sen blev det kolla några matcher o efter det hem vid fem. Käkade vid 6 ungefär. Efter det spelade jag kort med mamma, väntade på att klockan skulle bli halv sju så jag kunde åka och möta klara och rebecca. Slutade med att vi plockade upp dem vid 8. Sen blev det enecopia  till typ kvart i ett. Träffade massa roligt folk! Tog taxi hem med fanny och fanny. Var hemma vid typ halv 2. Somnade innan tre och vaknade nyss haha. Ska snart iväg igen.

Puss ♥

Planer för ikväll

Dagen har varit supertråkig, eller idrotten var rätt rolig...Killarna åkte på pisk av oss tjejer! Dock var vi typ 10-15 tjejer mot 4killar men ändå..Efter skolan blev det gymmet med Angelica och Karolina. Sen en sväng på stan med Angelica och mor min. Har letat kläder i en timme men ändå blev det inget bra..................Får väl duga för ikväll. Ska snart hem till Sejla och fira henne med tjejerna. Efter det tror jag att jag och Angelica drar till enecopia en stund för att kolla om det finns några roliga människor där!


Bjuder på en fett sexig bild ;)

Ses och hörs ♥

By me

Alla vet att det hänt, men ingen vet hur.
Du fanns där för alla, i ur och i skur.
Jag kan inte förstå, hur det kunde bli såhär
Vill inte förstå, att en dag fanns du inte där.

Du kom till oss, du satte dina spår.
Nu är du borta, eftet blott femton år.
I våra hjärtan kommer du alltid finnas.
Tro mig Hilda, dig kommer vi alltid minnas!

Du har fått dina änglavingar tillbaka,
och nu du i himmlen över oss vaka.


En jobbig dag

Dagen har varit tuff, riktigt jobbig. Gick till ica och köpte blommor + ljus efter skolan som vi tände på platsen. Träffade Anna(hildas mamma) och då brast det verkligen. Fyfan det är som en mardröm man inte kan vakna upp från. Lider verklligen med hennes familj och hennes närmsta vänner. Om det är såhär jobbigt för mig, hur jobbigt lär det inte vara för dem? Hoppas du har det bra Hilda.

Jag har alltid trott att det finns en mening med allt, men när sånt här händer undrar man..Men jag tror ändå att det fanns en mening med detta. Någon behövde dig där uppe. Trodde aldrig jag skulle behöva säga det här till dig, må Du vila i frid ♥

Visst det här är jobbigt. Men man måste försöka gå vidare.

Åt på vita elefanten med pappa idag, gott. Sen gick vi in i en butik där hon som jobbade där berättade om en 91a som kört av vägen utanför enköping. Senast de skrev om henne var hon medvetslös. Hoppas hon klarar sig!

Imorgon är det äntligen Fredag. Ska fira Sejla med tjejerna imorgon. Hoppas det blir kul! På lördag ska jag och angelica hjälpa till på Enecopia, får se hur det går. Hoppas alla har det bra.

Ps. tack alla som "stöttat" mig eller hur man säger. Det betyder mycket att Ni finns där, kärlek till er! ♥

God natt

Orkar inte skriva om dagen. Lägger in en bild på de ljus som jag rebecca och oliver tände, såg att det fanns ännu fler vid sju + en bild på dagens outfit. Kände mig som pippi!



 
Det är så vackert när det står många ljus där.

Vila i frid

Tillägnat Hilda Patriksdotter Malm
1995-12-01  -  2011-02-02

Nej nej nej NEJ!! Tror knappt det är sant. Varför?! Vi gick i samma klass i sex år. Du satte dina spår i mitt hjärta. Har man träffat dig en gång glömmer man dig aldrig. Vi har inte träffats så mycket det senaste 3 åren..Men du betyder fortfarande mycket för mig. En sådan underbar människa. Ville alltid alla väl, var nästan alltid glad och ställde alltid upp för alla. Du sa aldrig något dumt om någon, du gjorde aldrig något dumt heller. Du sket i vad andra sa om dig, du var alltid dig själv, dendu ville vara. 

Så varför hände det just dig? Du förtjänade det inte. Ditt liv hade ju bara börjat! Man ser varje dag att det händer saker, och tänker "tråkigt, men sånt händer ju inte mig eller någon i min närhet!". Sen plötsligt händer det. Man förstår inte hur jobbigt det är förens det drabbar dig. Det är hemskt. Jag önskar att jag träffat dig oftare. Tack vare dig ser jag livet på ett nytt sätt. Jag insåg att man ska uppskatta det man har och visa det för sina nära och kära. Så mycket som kan förändras på 1sekund är helt sjukt. Det har inte riktigt sjunkit in än, jag vill inte förstå. Jag vill inte tro att det är sant.

Jag kommer ihåg när du sjöng "Gabriellas sång" så vackert! Jag var så avundsjuk på din röst. Och sångerna du hittat på själv. Kommer ihåg dina kalas på esset, dina maskerader. Och en gång när vi var hemma hos dig för du fyllt år så käkade vi pannkakstårta med blåbär och grädde. Så gott! Sen sa du att Anna Lind eller vad hon heter satt och gungade på gungstolen en bit från ditt hus ibland. Alla blev jätterädda och vi försökte se om det gick någon utanför.

Imorse var det dåligt väder, ingen sol. Men efter "det" hänt så sken solen. Jag vet att det var du. Ett tecken på att du mår bra. Jag vet att du vakar över oss. Över mig.

Du var en så fin människa. En ängel. Jag ångrar att jag inte träffat dig oftare. Fyfan. Ett hjärta av guld hade du. Jag hoppas att du har det bra där uppe i himlen, för jag vet att det är där du är. Jag är inte rädd för att dö, för jag vet att du finns på andra sidan. Gud har tagit tillbaks sin finaste ängel. Vi tänker på dig Hilda. Du finns i våra hjärtan.

Vila i frid Hilda Patriksdotter Malm ♥
Gick inte att länka till youtube så ni som har spotify hittar 
låten om ni klickar på den här länken
Molly Sandén – Gabriellas sång






"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jorden Och min längtan har fört mig hit Det jag saknat och det jag fått Det är ändå vägen jag valt Min förtröstan långt bortom orden Som har visat en liten bit Av den himmel jag aldrig nått Jag vill känna att jag lever All den tid jag har Ska jag leva som jag vill Jag vill känna att jag lever Veta att jag räcker till Jag har aldrig glömt vem jag var Jag har bara låtit det sova Kanske hade jag inget val Bara viljan att finnas kvar Jag vill leva lycklig för att jag är jag Kunna vara stark och fri Se hur natten går mot dag Jag är här och mitt liv är bara mitt Och den himmel jag trodde fanns Ska jag hitta där nånstans Jag vill känna att jag levt mitt liv"



















Så vacker ♥

Today

God morgon :)
Sitter och käkar frukost med far min. Käkade en gorbys(till frukost haha) för jag kom inte på nåt annat..
Ska snart till skolan, får skjuts av pappa. Hemkunskap idag, yeeey. Sista lektionen idag är gymnastik. Efter det blir de upp på stan och träffa oliver. Sedan gå till Rebecca och byta om till träning. Vi går tillsammans dit så vi är där vid sex. Ska bli så jävla skönt med fotbollsträning. Har dock inte spelat sen i början av december...Puss på er, ha en bra skoldag ♥

Diss!


Jag dissar de populära makronerna som alla bloggare käkar. Såg att de hade fått in såna på Ica idag så var tvungen att prova. Hade förväntat mig nåt bättre. Tre stycken pyttesmå för 20 spänn(en för åtta). Sjukt dyrt och onödigt. Smakade sött som fan o så god var de inte..IInget jag tänker lägga pengar på igen. Inte att rekomendera!

1 januari

2 Veckor tills jag blir sexton! Omg sexton(!!!), skrev nästan femton...

Dagen började med ett matte prov som gick sådär. Inte nöjd, har minst ett fel. Blir ledsen om jag inte får mvg på algebra provet, vilket jag kommer få..Fuck. Efter det engelska som gick bra(tror jag?) o sen samhällskunskap. Förmiddagen gick superfort! Sen var det lunch o efter det bild. Vi håller på med olika "ism-er". Jag ska skriva om pointillism, ska också rita en bild i pointillism. Sist studietid som gick snabbt, jobbade några mattetal. Efter skolan blev det a3 med angelica karolina och beatrice, gjorde 200 situps *stolt* Nu är min mage DÖD. Fick en ny tröja idag som ni får se imorgon. En tidig födelsedagspresent. 



Ingen aning om vad jag gör på bilden x)

Svar:

Shortsen hittade jag på bikbok :)

RSS 2.0